Blog

Pantofi cu cristale – încălţămintea bijuterie pe care orice femeie şi-o doreşte

Decoraţiunile cu cristale scot pantofii în evidenţă, devin ei o bijuterie în sine şi sunt un adevărat statement. Uneori ai nevoie de ceva în plus pentru a-ţi completa aspectul, mici ornamente şi bijuterii şi te gândeşti la nişte cercei, o brăţară sau o broşă. Pentru o notă specială dată ţinutei poţi alege o încălţăminte-bijuterie!

Se ştie că femeile sunt înebunite după bling-bling!

Pantofii cu cristale pot fi purtaţi şi cu ţinute casual. Ne simţim bine când avem bijuterii, în orice ocazie. De la ţinute mai greu de realizat, acele kitsch-uri atent controlate, cu pantaloni de trening cu pantofi cu cristale, la unele mai uşor de realizat, cum ar fi blugi cu pantofi cu cristale sau un costum office ori o rochie în combinaţia potrivită cu pantofii cu cristale. Vei arăta sclipitor şi vei fi la modă! Merg minunat la ţinutele de ocazie. Trebuie doar să îţi imaginezi cum arăţi cu o rochie vaporoasă şi încălţăminte cu cristale Swarovski, pantofii tăi vor străluci pe ringul de dans.

Marile case de modă au readus acest tip de pantof cu cristale în atenţie. Cercei cu pietre mari, coroniţe, pandative şi pantofi apar pe podiumuri, iar apoi devin trenduri în modă.

Puţină strălucire nu strică niciodată!

N-ai cum să nu îţi doreşti o pereche de pantofi cu cristale. Îţi poţi alege modelul preferat, cu toc înalt sau cu toc mic şi comozi. De asemenea poţi alege culoarea care îţi place, fiecă este una pastelată, roz sau bleu, sau negru ori auriu. Uneori ne dorim un roz aprins care să se potrivească cu pietrele de pe încălţăminte şi asta să ducă la efectul de va-va-voom!

O să vă prezentăm câteva modele din care să alegeţi ceea ce vă place! Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *