Pe ofertepantofi.ro nu se fac vânzări directe, însă lucrăm cu cele mai cunoscute şi apreciate site-uri care vând pantofi. Apăsând butonul „cumpără” din pagina fiecărui produs veţi fi redirecţionat către cei care vând produsul.

Taxele de transport sunt specifice fiecărui magazin, pe site-ul partener aveţi toate detaliile despre curier şi taxa transport, la momentul la care faceţi comanda.

Produsele se pot returna, dar este necesar ca acestea să nu prezinte urme de uzură/purtare sau să nu fie deteriorate.

Pe acest site vă sunt prezentate doar oferte interesante ale partenerilor noştri şi sunteţi direcţionaţi către paginile acestora. Unii dintre ei au şi magazine fizice. Vă puteţi informa pe pagina de internet a fiecărui partener în momentul când faceţi comanda.

Cum imi stabilesc marimea?

Pentru a-ti stabili marimea potrivita stai pe o podea dreapta cu calcaiul lipit de un perete sau de o margine dreapta.

Lungimea piciorului

Masoara lungimea piciorului cu o rigla intinsa pe podea, pe interiorul piciorului, de la calcai pana in varful degetelor. Pozitioneaza un obiect cu o margine dreapta in fata degetelor, atingand varful celui mai lung deget. Citeste apoi marimea de pe rigla acolo unde marginea obiectului o intersecteaza.

Alegerea marimii

Daca lungimea piciorului este intre marimi, va recomandam sa alegeti marimea mai mare.
În cazul in care veti observa ca un picior este mai lung decat celalalt, este ceva normal, va rugam sa alegeti marimea mai mare.