Blog

Cei mai buni pantofi femei pentru a lucra de acasă

Lucrul de acasă nu trebuie să ne facă să stăm în pijamale şi cu papuci de casă. Nu ne dă nici starea necesară pentru a munci şi nici nu putem apărea aşa la şedinţele online. Nici să ne îmbrăcăm doar în partea de sus nu e o soluţie, s-au văzut incidente în care pică laptopul sau camera video în timpul unei şedinţe online şi ne putem face de râs. Multe persoane care au fost nevoite să lucreze de acasă chiar şi-au făcut un obicei în a-şi relua rutina şi dimineaţa se îmbracă în hainele cu care mergeau de obicei la serviciu şi merg într-o cameră amenajată ca birou. Alţii, mai norocoşi, care stau la casă şi-au amenajat o căsuţă modulară în curte şi se duc ca la serviciu acolo. E bine aşa, pentru că intrăm în „starea de muncă”, nu mai suntem sustraşi de copii, de bonă, de menajeră, de vecini, de familie. Redevenim profesionişti şi focusaţi pe muncă.

Cu ce ne încălţăm când lucrăm de acasă?

Tentația de a opta pentru perechea ta preferată de papuci confortabili, din fericire, nu este singura cale de urmat. Avem o mulțime de alegeri excelente pentru pantofii pe care îi poți purta când lucrezi de acasă.

Studiile au arătat că îmbrăcarea pentru muncă poate crește nivelul de productivitate. Fie că pur și simplu îți îmbraci hainele obișnuite de lucru şi porţi pantofi, aceste mici schimbări te pot face să te simți pregătită să lucrezi și eşti gata de succes profesional. Avem o gamă diversă de încălţăminte pentru lucrul de acasă. În primul rând, pantofii fără toc, sandale cu toc mic, încălţăminte sport, casual şi, de ce nu, pentru că regulile ni le stabilim noi, pantofi stiletto cu care eram obişnuite când mergeam la birou.

Nu uitaţi că am realizat şi o selecţie cu cei mai buni pantofi de bărbați pentru lucru de acasă.

Pantofi femei recomandați pentru a lucra de acasă

1. Espadrile

Am ales un model de espadrile albastre, de purtat vara, primăvara şi chiar toamna devreme când e cald afară. Sunt uşoare, confortabile şi pot fi purtate cu o rochie, cu fustă, cu blugi sau pantaloni. Deci o gamă largă de ţinute pot fi create cu aceste încălţări.

Putem sta lejer opt ore cu ele fără să ne incomodeze în vreun fel.

2. Sandale cu platformă

Chiar dacă v-am spus că vă recomandăm pantofi, nu putem ocoli sandalele. Încălţările comode sunt preferate în zilele foarte calde de vară, atunci când picioarele ni se umflă, mai ales dacă stăm ore întregi la un birou. Sunt comode, susţin bine piciorul şi am ales să vă prezentăm o pereche de sandale în culori pastel şi cu talpa moale şi uşor flexibilă.

În materie de sandale cu talpă joasă gama de modele este vastă. Putem opta pentru perechea noastră preferată, în care ne simţim bine, pentru una intens colorată care să ne binedispună sau pentru una la modă, scumpă şi în care ne simţim excelent.

3. Pantofi sport

Muncim de acasă, iar cuvântul de ordine este confort. Deci purtăm pantofi sport. Am ales o perche de încălţăminte sport albă, care poate fi asortată la aproape orice ţinută. Merge cu rochie, fustă, pantaloni, costum, blugi. Evident, contează alegerea hainelor potrivite.

Ce vrem să vă spunem este că nu este greu să le asortăm. Pantofii sport la muncă sunt buni mai ales când avem picioarele umflate, mult de stat la birou sau avem anumite probleme la picioare, cum ar fi bătături sau monturi. Şi atunci alegem încălţăminte comodă, cel puţin câteva zile la rând.

4. Balerini

Sunt uşori, comozi şi avem o varietate de culori din care putem alege. Pot avea inserţii de pietre strălucitoare, fundiţe sau alte elemente de design şi pot fi de piele sau material textil. Se potrivesc cu diferite stiluri, de la rochii de vară la pantaloni eleganţi.

Important e că dacă îi porţi te simţi comod întreaga zi. Dacă sunt realizaţi dintr-un material textil moale, aproape ai impresia că eşti desculţă, aşa de comozi sunt. Alegerea noatră este o pereche de balerini aurii.

5. Pantofi cu toc mic

E bine să ne încălţăm în fiecare zi cu un alt tip de pantofi. Şi asta pentru a nu pune presiune pe o anumită parte a piciorului şi, mai ales, pentru a scăpa de bătături sau pentru a nu produce unele. Aşa că purtăm încălţăminte sport când muncim acasă, dar e bine să purtăm şi pantofi sau sandale cu toc. Ne ajută să nu ne dezobişnuim să mergem pe tocuri, chiar dacă o facem prin casă dintr-o cameră în alta, ajută chiar şi la productivitatea în muncă. Ne introduce în starea de „office”.

Putem să purtăm un toc mai mic sau mai mare, în funcţie de preferinţe. E momentul cel mai bun să ne obişnuim cu o pereche nouă de pantofi, înainte de a-i scoate pe stradă. Vă recomandăm o perche de pantofi cu toc mic şi cu o calitate bună a execuţiei.

Cei mai buni pantofi femei pentru a lucra de acasă sunt aceia în care vă simţiţi confortabil, dar care să păstreze şi nota de bussines. Aşa cum am spus, să nu fie papucii noştri de casă. Avem o paletă largă de încălţăminte din care putem alege, iar cuvântul de ordine este: cu talpă joasă.

Pantofii sport şi balerinii par să fie cele mai la îndemână opţiuni. De ce? Pentru că avem posibilitatea, muncind de acasă, să evităm inconfortabilii stiletto.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *