Blog

Cei mai buni pantofi bărbaţi pentru a lucra de acasă

Bărbaţii care muncesc de acasă cred că papucii de bună calitate sunt o bună investiţie. Sunt comozi, putem sta ore întregi şi încălţămintea să nu ne strângă, deci ce poate fi mai bun pentru lucrul de acasă?! Ei bine, sunt şi altenative. E bine să ştiţi că papucii nu sunt singura voastră opţiune atunci când lucraţi de acasă.

Am realizat acest ghid pentru a evidenția alte câteva stiluri pe care să le asociați muncii de casă. Odată ce confortul este pe primul loc, nu trebuie neapărat să faceți un compromis în ceea ce privește stilul. De ce să nu alegeți câteva opțiuni diferite și să le încercaţi?

Sperăm să vă bucurați de ghidul nostru și să găsiți câteva idei noi pentru încălţăminte confortabilă și stilată atunci când lucraţi de acasă.

Cu ce ne încălţăm când lucrăm de acasă?

Primul gând este perechea ta preferată de papuci confortabili. Dar, nu uita că eşti la muncă! Încearcă nişte espadrile, nişte pantofi sport sau incălţări din piele întoarsă, moale. Vei vedea că se schimbă atmosfera de lucru cu totul. Psihologii ne spun că e indicat să trasăm limite între serviciu şi viaţa personală. Chiar şi modul în care ne îmbrăcăm ne ajută în trasarea acestor limite. De ce e bine să avem limite? Pentru a alterna timpul de odihnă, fără nicio grijă, cu cel de muncă şi cel de petrecere a timpului liber. Asta ne conferă starea necesară de lucru şi ne încarcă bateriile pentru muncă, pe de o parte, dar ne şi ajută să ne relaxăm.

Să revenim la încălţăminte. Nu trebuie să ne încălţăm şi nici să ne îmbrăcăm atât de formal cum o făceam la birou. Ne putem permite o anume relaxare. Dar, nici să stăm în pijamale toată ziua nu putem şi nici nu e productiv. Ne îmbrăcăm, ne încălţăm, ne pregătim de serviciu şi ne alocăm un anumit număr de ore pentru job.

Obosim mai repede sau mai greu când lucrăm de acasă?

E important ca munca să nu ne ocupe timpul personal. Putem ajunge la burnout, chiar dacă lucrăm de acasă. Aşa că, atunci când se termină programul de lucru e bine să marcăm asta şi prin schimbarea hainelor şi a încălţărilor. Aceste schimbări de haine ne schimbă, de fapt, stările mentale.

Mai trebuie să ştiţi că modul în care arătăm, chiar şi în faţa laptopului, fie că avem sau nu şedinţe online, stimulează productivitatea. Menţinerea unei rutine ne ajută să avem un sentiment de control.

Nu uitaţi că am realizat şi o selecţie cu cei mai buni pantofi femei pentru lucru de acasă.

Pantofi bărbaţi recomandați pentru a lucra de acasă

1. Papuci

Am ales o pereche de papuci bărbaţi din piele întoarsă, maro deschis. Sunt atât confortabili. Sunt un produs de top. Priviţi din partea din faţă au aspectul unor pantofi, sunt excelenţi pentru lucrul de acasă. Îi puteţi asorta la o pereche de pantaloni şi o cămaşă sau la blugi albastru închis şi o bluză.

Papuci din piele Nemea Paul Smith

2. Mocasini

Sunt uşori, au talpa flexibilă, piciorul stă comod, fără a fi strâns. Culoarea îi scoate în evidenţă. Sunt perfecţi pentru ore întregi de muncă, pentru şedinţe lungi. Chiar dacă o să vi se umfle piciorele după mult timp petrecut la birou, materialul moale al mocasinilor vă vor face să nu fiţi incomodat de acest aspect.

Mocasini FILIPE 8711 Azul

3. Pantofi sport

O bună opţiune pentru lucru de acasă sunt pantofii sport. Simţi diferenţa între orele petrecute la birou în pantofi de piele şi confortul dat de pantofii sport. Vă oferim şi un sfat: dacă aveţi dureri de spate alegeţi pantofi sport cu talpa mai groasă şi flexibilă. E uşor să asortaţi pantofii sport la blugi închişi la culoare, pantaloni şi cămasă sau bluză. Realizaţi uşor o ţinută lejeră pentru atunci când aveţi mult de muncă.

Teniși Tommy Hilfiger Harlow 2D FM0FM00597 Black 990

4. Espadrile

Espadrilele confecţionate din material textil şi cu talpă flexibilă sunt definiţia comodităţii în încălţăminte. Un costum de vară se potriveşte perfect cu aceste încălţări. Nu îţi rămîne decât să te aşezi la birou şi să începi ziua de lucru de acasă. Am ales să vă prezentăm un model de culoare gri-bleu, uşor de asortat.

Polo Ralph Lauren espadrile Cevio Slip

Când lucraţi de acasă purtaţi încălţăminte comodă şi uşoară. Puteţi alege o culoare puternică pentru a vă colora ziua sau să vă asortaţi perfect ţinuta. Important este să vă simţiţi bine şi comod pe parcursul mai multor ore de muncă. Deconectați-vă de la treburile casnice, focusul să fie pe job şi rezultatele vor fi bune.

INFO UTILE

PANTOFI PREZENTAȚI ÎN ARTICOL

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *