Blog

Ce încălţăminte purtăm în vacanţa de vară

incaltaminte-vacanta-pantofi-comozi-adidasi-papuci-plaja-concediu

Plecaţi în vacanţă şi nu ştiţi care e încălţămintea cea mai potrivită? Suntem aici pentru a face cumpărăturile împreună, pentru că am ales  câteva modele din colecția de vară. Fie că mergeți într-o vacanță la plajă, într-un city break sau într-un sejur vă oferim ajutor.

Încălțăminte de plajă

Intrăm direct în miezul problemei şi ajungem pe plajă. E destinaţia preferată de vară, nu? Cumpărăturile pentru încălțăminte de plajă ar trebui să fie ușoare, însă nu e tot timpul aşa. Unele fete au o problemă în a face selecţia încălţămintei, pentru că se gândesc că au nevoie de ceva pentru plajă, dar şi ceva pentru seara în club, ceva pentru plimbare. Deci, lucrurile se pot complica. Nu vrem să umplem bagajele cu încălţăminte. Aşa că alegem inteligent.

Să nu uităm de culoare! Cumpărați culori neutre, astfel încât acestea să se potrivească cu orice ținută, sau mergeți pe culori vii pentru că este vară? Sau purtați ceva mai strălucitor, pentru că, să recunoaștem, cât de bine vin sandalele aurii la un corp frumos bronzat? Oricare alegere este corectă, atât timp cât vă place perechea de încălţări aleasă.

În general căutăm încălţăminte comodă pentru vacanţele de vară. Şi asta pentru că vrem să facem şi excursii, atât în deplasările interne, cât şi în străinătate. Chiar dacă preferați să vă relaxați pe plajă sau să vă plimbați în jurul atracțiilor turistice locale, e important ca încălţămintea să fie confortabilă. Şi vrem să arate şi cool, nu? Pentru asta alegem modele în trend şi căutăm încălţămintea cu talpă ceva mai groasă, flexibilă și absorbantă a șocurilor produse de mers.

Recomandări sandale femei

Recomandări încălţăminte sport femei

Pentru aproape orice vacanţă, mai ales pe timpul călătoriei, încălţămintea sport e nelipsită. Puteţi alege tenişi, usori şi comozi, perfecţi pentru zilele călduroase, încălţăminte sport cu talpă groasă, pentru a vă proteja spatele, încălţăminte colorată, albă sau neagră.

Sfaturi

Compune-ţi ţinute lejere, practice şi uşoare. Acum poţi purta pantofi sport aproape la orice şi asta te va ajuta foarte mult în vacanţă. Poşi purta pantofi sport cu jeanşi, cu o rochie de vară, cu pantaloni subţiri sau cu o fustă.

Nu uita de pălăriile cu boruri largi, ochelarii fumurii si chiar un evantai pentru a te proteja de soare în zilele toride.

Sandalele le poţi purta la ţesături uşoare, poţi miza pe bumbacul alb şi culori deschise. Dacă vrei libertate în mişcare, optează pentru sandale purtate cu pantaloni scurţi asortaţi la o bluză alba sau una cu imprimeu, vaporoasă, de vară.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *